Nekategorizirano

Zmalac

Zmalac🤩🥰🤩😘

Za Zmalac ste vjerojatno svi već čuli…. Jedan nevjerojatano dobar hrvatski proizvod koji se može personalizirati. To su edukativne personalizirane igračke koje su ručno proizvedene za djecu stariju od 3 godine. Knjiga nam je došla taman pred rođendan i obojica su oduševljeni. Stalno im je u rukama i ono što mi je najvažnije zajedno se igraju s njom, nekako nađu zajednički jezik s njom.

“Dijete će uz korištenje Zmalac igara razvijati finu motoriku, koordinaciju ruke i oka, spretnost u svakodnevnom životu, percepciju, orijentaciju u prostoru i pozitivnu sliku o sebi kroz uspjehe i svladavanje izazova.

Spoznavanje sebe kroz “ja to želim, ja to hoću, ja to mogu” pomaže razvijanju osobnosti djeteta.

Zmalac igre izazivaju ugodu i radost u igri; djeca se trude i rješavaju zadatke i tako se razvija optimizam. Razvijaju potencijale kroz igru koja skriva zadatke oblika, boja, veličina,logičkog zaključivanja, redoslijeda, odnosa u prirodi te različite vrste kopčanja.

Ako Vaše dijete ima potrebu da se doživi kao uspješno, a procjenjuje se kroz svoje socijalne, intelektualne i tjelesne sposobnosti, onda su ovo igre za Vaše dijete!” *http://zmalac.hr/o-nama/

1.) Definitivno najdraža igra im je promet naravno igra s autićima. Totalno su se oduševili kad su vidjeli da su dobili i dva auta. Zapravo tri, jedan koji se vozi po zadanoj cesti i dva koja voze gdje god žele (kroz kružni tok, benzinsku pumpu, prometne znakove i garaže 💜

2.) 4 godišnja doba- S ovim se stalno igraju, rade razne kombinacije. Kreiraju svoje drvo! Mlađi slaže i pizzu od toga 🤷‍♀️

3.) Bubamara im je fora jer koje dijete ne voli bubamare? Ima zatvarač i točkice se stavljaju na drukere.

4.) Farma im je zakon, sakriju životinje u kućicu pa ih onda vraćaju prema načinu kopčanja.

5.) U gradu gledaju gdje se sakrila životinjica te vježbaju različite načine kopčanja i vezanje.

6.) Gradilište im je hit jer… graditelji.

To je manjem apsolutni hit uz prometne znakove trenutno. Vježbaju motoriku i logičko razmišljanje uz tetris.

7.) Kruška i crvić – brojevi.

Crvić mora proći po brojevima kroz predviđene rupe na jabuci. To im je zabavno.

8.) Nogomet najčešće igraju. Guraju prstićem gumbić kroz labirint i viču “GOOOL”!

9.) Stavi pravu stvar na svoje mjesto

Cilj igre je da dijete oblike iz džepića složi prema bojama i oblicima.


Dijete razvija sposobnost zapažanja detalja kroz igru. Razvija logičko zaključivanje i priprema se za zadatke koje će imati u školi, ali i u životnim situacijama. Ovo isto dosta često igraju zajedno.

10.) Sunčev sustav –

Cilj igre je poredati planete Sunčevog sustava prema vrsti kopčanja i prema njihovom nazivu.

Dijete razvija finu motoriku, orijentaciju, uči planete Sunčevog sustava, njihov poredak i odnos veličina.

Ovu igru isto jako vole jer… svemir 🥰

Jako sam zadovoljna izradom. Sigurna sam da će poslije njih poslužiti još dosta djece. Knjiga dolazi u Zmalac torbici kako bi se sačuvala, a zabavna je i meni. Ima teme koje ih interesiraju i s kojima se vole igrati. Zanimljiva je i jednostavna. Ono što mi se najviše sviđa što pokušavaju zajedno. Konačno nešto što ih ujedinjuje. Jedino što ih malo muči je savladavanje drukera. Svakako ću je nositi na more. Omogućava sate i sate zabave, a ostavlja i mjesto mašti na volju. Veselim se vidjeti što će sve smisliti od nje. Cijena knjige ovisi o stranicama koje odaberete, svaka igra ima svoju cijenu.

Samo za članice grupe Zmalac upravo sada odobrava 20 posto popusta na knjigu koji traje 72 sata! Zgrabite dok je na popustu.

Nemojte dugo razmišljati treba li Vam ili ne kao ja jer mi je sad žao da je nisu imali ranije. Zamislite da uštedite vrijeme koje bi potrošili na učenje vezanja tenisica, zakopčavanja i slično na nov zanimljiv i kreativan način, a djeca uče s veseljem. Zabavlja ih dok je vani vrućina ili na plaži…. Meni realno svaka igračka iz koje mogu nešto naučiti, a ne stoji na polici i skuplja prašinu je pun pogodak, a ova je među rijetkima.

Naručite svoju mir ovdje 💜

http://zmalac.hr

https://www.facebook.com/zmalac/

https://instagram.com/zmalac?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s