Nekategorizirano

Tvornica dizajna recenzija

Karte su moja opsesija. Ne znam zašto toliko padam na karte od malena. Valjda pomoću njih uspijevam uploviti u svijet mašte. Utonuti u razmišljanja gdje želim putovati i gdje sam sve bila. Enciklopedije su također moja slaba točka. Vidim da sam to uspjela prenijeti i na klince. Ova karta mi je baš kao stvorena za dječju sobu.

Karta je edukativnog karaktera. Jako im se sviđa što pišu njihova imena na njoj. Vole gledati gdje se nalaze koje životinjice. S Leom igram i igru da tražimo lopova (faza policije i graditelja i dalje ne prolazi i to mu je hit). Daje sobi toplinu, dječju jednostavnost i boje, a jednostavno je precrtati životinjice s nje pa im je to baš fora. Cijena je 130 kn.

Tvornica dizajna ima toooooliko postera, toliko preslatkih toplih ideja. Odabir je bio težak, ali odmah sam zapela za kartu. Najviše mi je žao što nisam imala onako preslatke kartice kad su bili bebe da obilježavamo svaki mjesec.

Posteri su mi prekrasni jer su tako jednostavno slatki. Nisu onako kričavi i prešareni. Sam pogled na webshop mi odmara oči. Planiram ubaciti i neki obiteljski, ali za sada sređujem dječju sobu.

.

Vidim da ima i postere s bebama (koliko su bili veliki i teški u stilu onih koje imam, kaj sam već pisala recenziju pa eto ako netko traži sad znate da ima i tamo.)

Podloge za slikanje za bebe

Trenutno su hit Božični posteri, ali muž se taman naviknuo na sove pa nisam htjela pretjerivati…

Nadam se da sam Vas barem nakratko uvukla svijet mašte…

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s