Igračke · Nekategorizirano

Goki igračke

Osjećam se kao da sam pala s Marsa. Ironično pala jesam… Iskreno nisam znala za ovaj brand i mogu reći da me je iskreno sram s obzirom na to da pišem recenzije i da mi najstarije dijete ima 6 godina. Ok s njim sam gurala ideju Plastik Fantastik. Zato kuća i dalje izgleda kao kraljevstvo plastike, ali to malo po malo rješavam da bude sto bezbolnije i mijenjam drvenim igračkama. To je kao da netko piše recenzije o mobitelima, a nije čuo za Apple…

Ako nisam jedina, dakle Goki je brand koji:

  • uzme drvo iz prirode, ali ga i posadi
  • imaju cijeli tim koji se bavi ispitivanjem igračaka
  • bojane su s bojama na bazi vode
  • iz Njemačke
  • europsko drvo
  • Goki drvene igračke pogodne su za alergičare i imunokompromitirane bebe
  • Dobitnik su Spiele gut, Toy Award nagrade
  • Ostalo ćete pogledati da ne nabrajam sve…

Ono što mi se sviđa što imaju odličnih igračka po pristupanim cijenama.

Svatko si je izabrao svoju. Leo čim je vidio čavliće, pluto i čekić nije se dao odvojiti od nje, a Borna se odlučio za cestu.

Goki – Kreativni set sa pluto pločom – grad

Na kraju su se doslovno tukli ono pluta i čavlića. Rijetko kad se igraju s nečim toliko dugo. Vjerojatno zato sto se osjećaju odraslo kao tata, a daje im osjećaj da nije igračka jer čavlići su stvarni i stvarno se pričvrste na pluto. Rekla bi da je za 3+ uz nadzor. zapravo Goki su obiteljske igre koje potiču zbližavanje i igranje s djecom zato od mene imaju veliki plus. Toliko se vole igrati da sam im nabavila još dodatnih ploča od pluta da se ne svađaju i da imaju više prostora s obzirom na to da su dvoje. I da imaju drvene čekiće pa nije zabavno kad se posvađaju jer se pretvori u Fight club. Gledam to kao pozitivno jer se tuku samo oko stvari koje su im obojici hit, a najmlađi jedinac se uci dijeliti. Boze kako nekad zna biti tvrdoglav. Pitam se na koga me podsjeća…Sve sam o cesti rekla u videu ostalo pa prelazim na cestu 🙂 Cijena je 135 kn.

PUZZLE PRONAĐI PUT GOKI

Cesta je meni prezanimljiva i vuče me da slažem, Leo ima neki svoj slobodni stil i ne želi slijediti pravila. Podsjeća me na mene dok sam bila mlađa. Moto mi je bio pravila su da se krše. A Borna slaže, ali se zna iživcirati jer ne može složiti, ali to mi dobro dođe da radimo na pažnji jer su mu zanimljivi magneti i koncept igre. Zapravo iz dana u dan vidim napredak u slaganju, a to je ono što mi je bitno jer ipak nije nekad lako spojiti obje životinje da se ne preklapaju. Za djecu od 4+.Cijena je 103 kn.

VESELI KORACI

Ovaj dućan jako volim jer je u Samoboru. Sve što trebam naruče odmah i odmah stigne. Vrlo su pristupačni i puno pomognu pri odabiru. Sve detaljno objasne da li je za nas ili nije. Uvijek izađu iz njega s osmjehom, ponekad i tantrumom jer žele nešto, a nisam im obećala više stvari. Tamo se osjećam kao da sam kod susjeda. Bas imaju prijateljski pristup i to i je bas lijepo za vidjeti za razliku od nekih dućana u koje uđeš i jedva pozdrave i ne trude se ništa objasniti. Upravo to je ono što volim i što me gura da uvijek navratimo. Prirodan je zbog igračaka, nema puno plastike… Ne zaboravite komentirati moj prvi video! 🥰🥰🥰

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s