Igračke

POP IT fidget

Fidget Spinner sam preskočila. Nije mi bio zanimljiv. Ovo je imalo neku perspektivu jer znam koliko djeca, a i odrasli vole pucketanje mjehurića.

U samom početku služile su za autističnu djecu za smirivanje i motoriku. Prigodna je za djecu vrtićke dobi pa na dalje, namijenjeno je za zabavu i opuštanje. Kao smanjuje stres. Pritisak na mjehuriće djeluje dobro na motoriku i tonus mišića koji rade pritiskujući ju. Hm… Da ako imaju interesa i ako ne pritišću… Isto mislim da imaju i od pritiskanja gumba na daljinskom upravljaču. Na Youtubeu možete pronaći dosta igra kako se može igrati s njom.

Igračka im je bila zanimljiva punih 5 minuta… Ma i to sam puno rekla. Sad povremeno vidim da je bacaju negdje jer im smeta. Ne bih rekla da smiruje jer me uhvati nervoza kad se sjetim koliko sam kava mogla popiti za to. Koje bi mi više podigle raspoloženje od ovoga….

Vidim da su od idućeg tjedna u Lidl-u po cijeni od 30-ak kn. Ako netko traži, ali moj savjet ne radije ih izvedite na sok i popijte kavu 😜

Još jedna od stvari na koje su nas navukli u stilu imaju svi, moramo i mi. Kupila sam zbog pozitivnih recenzija. Moja ocjena je 2/10. 2 samo iz razloga što je mekana i lagana pa ne mogu ništa razbiti s njom.

Prolazi li kod Vas bolje?

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s