Nekategorizirano

Personalizirane drvene uspomene i pokloni “Handmade by Petra” – Vi zamislite ona napravi 💜

Čitam često upite za personalizirane poklone i uspomene pa sam odlučila podijeliti radove i uspješnu poslovnu priču moje prijateljice. Slike govore više od 10000 riječi pa Vas neću više zadržavati, a možda Vas i inspirira da pokrenete nešto svoje. Nešto što biste voljele raditi. Dokaz je da se trud zaista isplati.

Personalizirana kutija za igračke
Topper za torte
Personalizirana guralica za djecu
Polica kamion za ljubitelje malih autića
Personalizirane kutije za uspomene
Police planine
Duboki okvir, vezica za dudu i cipelice za nehodače
Minnie komplet- Zidna polica, dekoracija za zid, album za slike, dekoracija slovo, dekoracija oblak sa podacima rodenja, kasica, okvir, personalizirane čokolade
Kutije za uspomene, Minnie okvir i samostojeća imena
Polica oblak i slika na platnu
Personalizirana kasica prasica
Personalizirana kutija za uspomene, okvir i cipelice za nehodače
Personalizirana hranilica za kućne ljubimce s 3 otvora

Tko želi znati više:

Njezina poslovna priča je započela je kad je htjela svom Davidu kupiti kutiju za uspomene. Naišla je na jednu predivnu, ali bila joj je preskupa i svaki mjesec odgađala je kupovinu jer joj je 300 kn bilo stvarno previše za to. Naručila je naposljetku duplo jeftiniju, ali nije ono što je očekivala…

Valoviti okvir,kutije za uspomene i slovo na stalku

Nakon par mjeseci naručila je sirov okvir i boju, iako nije ni tako bilo jeftino, ali napravila prvi okvir za svog Davida. Nakon toga i za Nou pa ju je muž ohrabrio da se okuša i s kutijom za uspomene..

R: Kako je izgledalo Petra? Kako si realizirala svoju ideju?

P: “Nije mi vrag dao mira, naručila sam kutiju, napravila i taman je susjed ušao u kuhinju i ostao zatečen da mogu to napraviti. Bila sam sva ponosna na sebe…. Poslala sam sliku sestri i odmah je rekla da joj moram napraviti isto. Htjela sam provjeriti koliko je to što sam napravila stvarno dobro pa sam stavila sam sliku na Facebook i odjednom su počeli pristizati upiti. Tako ti je nastao moj posao. Sve je počelo s jednim običnim okvirom i u 2 godine došlo je do toga da radim prekovremeno i po cijele noći jer kupci ne smiju čekati… Naravno nije više samo okvir sad je asortiman znatno veći. Sve radim po narudžbi i željama, sve klijenti biraju sami te svaki proizvod može biti personaliziran. Radim isključivo s medijapanom.

Personalizirana hranilica za kućne ljubimce s dva otvora

“Nikad neću zaboraviti cijenu te kutije koja mi se sviđala i odmah sam rekla da moje cijene neće biti previsoke. Danas kad to radim stalno se toga sjetim i znam da bi trebalo to sve biti skuplje, ali i ovako je ljudima skupo tak da ja radije radim jeftinije pa više.

Sve radove možete vidjeti na https://www.facebook.com/unikatiipokloni/

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s