Kozmetika za mame

Blanx O3X oxygen power trakice za izbjeljivanje

Kad je Blanx došao u Hrvatsku, sa svih blogova je vrištalo novi siguran način za izbjeljivanje zubi. Sve bloggerice su obećavale da se brzo vide rezultati ako si dosljedan. Obećavale do 4 nijanse svjetlije zube.

Naravno morala sam isprobati. Tada sam uzela njihovu pastu s led svijetlom i white shock tretman s onom led lampicom koja ide u usta koja je preslabe jačine da bi nešto napravila. Iako sam bila dosljedna, rezultati su izostali. Može eventualno maknuti neke mrljice od kave, ali da će izmjeniti boju zuba neće.

Nakon dosta vremena odlučila sam im ponovno dati priliku. Zainteresirale su me trakice za izbjeljivanje zubi.

Od samog početka je krenulo krivo. Otvorila sam kutiju, a u njoj umjesto 10 trakica, koliko bi ih trebalo biti za 5 tretmana, bilo ih je 8, tj 4 paketića od 5. Drugi dan sam nazvala DM u kojem sam bila i prodavačice su bile jako ljubazne i dale su mi još jednu trakicu koja je nedostajala. Proizvod nije bio otvaran, gore je bio originalno zalijepljen, a dolje nije moguće otvoriti da se ne vidi.

Trakice je jednostavno postaviti, zubi moraju biti oprani i suhi, nakon toga se drže 10 minuta pa se operu i isčetka ostatak gela. Gel je slatkastog okusa. Neutralan. Nije mi smetao. Kako imam geografski jezik inače mi dosta toga smeta(paste, vodice za usta i sl. pa moram paziti). Nakon tretmana se ne smije ništa jesti niti piti 15 min. Stavljala sam ih prije spavanja.

Prvi dan sam bila jako optimistična s obzirom na što obećavaju, ali nisam vidjela neku razliku, treći dan sam bila još optimistična, ali rezultati su i dalje izostajali.

Četvrti i peti dan optimizam se pretvorio u pesimizam. Danas je bio zadnji dan. Da zubi nakon tretmana izgledaju bjelje, ali smatram da je to zbog dehidracije i do jutra taj rezultat nestane. S time da ne izgleda cijeli zub bjelje nego kao da ima negdje više izražene mrlje. No i to nestane do jutra. Možda i ranije, ali spavam pa ne vidim.

Za postizanje bjeline i održavanje kao treba 4 tretmana godišnje s njihovim trakicama, ali s obzirom da je rezultat izostao ne bi ih više kupila.

Imaju i udlage za zube koje su puno skuplje, ali nakon, ne lošeg iskustva s ovim brandom, nego jednostavno nikakvog jednostavno ne vjerujem da bi bacila novac na tako nešto što vjerojatno ima isti rezultat kao ovo.

Koliko sam uspjela proučiti, sve dostupno za izbjeljivanje zubi što se može kupiti u drogerijama (udlage, trakice, paste i sl.) zapravo jedino što može eventualno maknuti su mrlje od kave, pušenja i slično, ali ne može promjeniti samu boju zuba. Efekt kratko traje žutilo se brzo vrati. Jedini način da se to napravi je kod zubara. Zato radije ili skupite novac za takav tretman ili potrošite novac na nešto korisnije. Cijena trakica je oko 120 kn.

*Saznala sam da i kod zubara imaju za kupiti udlage i gel po cijeni od 600 kn, ali isto mi je rekla da rezultat varira od osobe do osobe, nije trajan, ako pijete kavu ili pušite da baš nema smisla….

Kakva su Vaša iskustva s ovim brandom? Pokušavate li izbijeliti zube kod kuće? Ako uspijevate s čime ste zadovoljni?

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s