Nekategorizirano

MOJ ZUBAR JE ČUDO(VIŠTE)! 👻

U suradnji sa jednom divnom i strpljivom stomatologicom donosim Vam njezin tekst i mogućnost da pitate sve što Vas zanima u komentarima. Odgovarati će na pitanja od 20.00 do 23.00. Pa krenimo 🙂

Znam da ti nisi broj kartona ili “gangrena na petici gore levo”. Znam ti ime i nadimak, znam da ti smeta previše vode💧 u ustima i da moraš češće da ispiraš, ili da piješ vodu kad se plašiš . I znam da ne voliš da vidiš iglu💉 pre anesteziranja, pa je krijem iza leđa dok ne zažmuriš. Znam i kako ti se zove najbolji drug iz vrtića, i da je Flafina🐩 ime tvoje plišane kuce, a Zafira ime tvog jelena 🦌, znam i da se svađaš sa bratom, ili da sakupljate sličice fudbalera⚽, da ti je omiljena zemlja Gambon.
.
Zaista volim da upoznam pacijente. Ljude – male i velike, koji mi poklone poverenje.
Ima napornih zuba, krivih kanala, desni koje krvare kad nam to najmanje treba.
Ali ljudi su zapravo super! Kad se potrudiš da ih upoznaš, u svakome možeš da pronađeš nešto divno.

Mi zubari nismo roboti i čudovišta, ne uživamo da vas “mučimo” i da, stresira nas Vaša patnja. Mi najviše volimo kad nam dođete na kontrolne preglede, tada možemo da popijemo kafu ili sok i da pričamo o životu, i odrastanju. A kad znamo da će intervencija biti neprijatna, potrudićemo se da to bude što lakše.

Mi uživamo kad čujemo da napredujete i kad sa nama podelite lepe vesti, kad vidimo da rastete i da se smejete.💕

Ja se lično vezujem za sve pacijente, i često i posle posla razmišljam o njima, njihovim životima i problemima. Starije kolege kažu da to ne valja, ja mislim da drugačije ne može. Vi niste broj na pokretnoj traci, Vi ste bića koja su mi poklonila poverenje da brinem o Vašem zdravlju, normalno je da se upoznamo. To je jedino pravi put, tako se pobeđuje strah, a naša ordinacija postaje mesto na koje se rado dolazi.

Pitanja možete postaviti u komentarima na fb stranicu od mog bloga. Ako vam se sviđaju odgovori slobodno je zapratite i na https://www.facebook.com/Srecan-zub-103019271171264/💜 Na mom blogu ćete moći svaki tjedan dobiti odgovore na svoja pitanja.

2 misli o “MOJ ZUBAR JE ČUDO(VIŠTE)! 👻

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s