Nekategorizirano · Proizvodi za bebe

Recenzija Young living sova – Pala sam na marketing… Opet…

Završila sam “Ekonomiju poduzetništva”, dakle sve mi je jasno, ali opet sam pala na marketing! Kao teenagerica! Obožavam mirise, neki mirisi vraćaju davna sjećanja iz djetinjstva, iz škole, obožavam difuzore.

Imam dva difuzora od Kemiga, ali da ovaj je sova! Sova 😍 Ima bijeli šum, zvuk padanja kiše, ocean i ptice…. i sova je 😍 Znam da mi ne treba, ali stvarno mi “treba”.

Ne volim direktnu prodaju(na Herbalife, Farmasi i sl. mi kosa naočigled raste), ali ne mislim da imaju loše proizvode, eventualno mislim možda da je cijena malo previsoka, ne difuzora već ulja. Kemigovi su bili slične cijene.

Sa sovom sam zadovoljna kao i s Kemigovim difuzerima. Odlično se osjeti. Isključila sam ga nakon pola sata jer je miris bio malo prejak za spavanje, ali to je do ulja i veličine sobe. Ima 3 načina rada, stavila sam bila na najvišu postavku. Zvuk kiše je ugodan, smanjio je buku košenja cijeli dan. Izgleda da kreću pripreme za “Život na vagi” ili nešto slično u susjedstvu. Glasnoća se da podešavati. Svijetlo nije prejako, dovoljno je. Ima različitih boja.

Za ulje nisam dovoljno stručna govoriti pa sam odlučila da ipak ne bi pisala o tome iako sam planirala, ostavila bi vama da sami proučite.

Dobila sam lavandu s njim, po mirisu mi je ista kao Pranaromova lavanda(do sad sam samo Pranaromova koristila), ali bitan je i kemotip i još 1000 drugih faktora ako se koristi u ljekovite svrhe, a ne samo za miris, a ne razumijem se u potpunosti, znam onoliko koliko mi treba pa ne bi ulazila u daljnje opise. Ipak bi to ostavila fitoaromapeutima.

Ako se mene pita Pranarom, Oshadhi i Young living su po mome mišljenju best buy. Nećete pogriješiti s niti jednim. Ja sam i dalje Zaljubljena u sovu, definitivno mi nije žao što sam je kupila. Jedva čekam da ih idem uspavati, baš me veseli 💜 Da, ja imam 30 i nešto godina… Ajme kao malo dijete sam… Idem spavati🙈

Mala napomena: Ako koristite difuzor u prostoriji u kojima su djeca ispod 5 godina ili životinje dobro se informirajte koja ulja smijete koristiti.

Padate li na marketing? Na koje stvari najviše padate? Za djecu? Za sebe? Što ne možete zaobići kad vidite?

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s