Proizvodi za bebe

Casmatino podloga za bebe

Svi znamo da je za djetetov razvoj najvažnije da bude što više na podu. S Bornom sam imala puzzle, bile su preslatke iz Mullera, ali sam mrzila prati ih. Štoviše još gore imam mačke i to dvije pa možete samo zamisliti na što su ličile. Bile su njihova grebalica dok mi spavamo, a ujutro sam usisavala ostatke da ih mali ne pojede. Nakon jedno dvadesetog paketa puzzla u Tisak medija sam naišla na one velike puzzle bez brojeva koji se vade i njih imam dan danas u sobi za slučaj da padnu s kreveta, ali pogađate preživjele su jedino zato što je mačkama od kad je došao Leo ulazak u sobu zabranjen.

Već sam se preznojavala dok sam smišljala što ću s Leom jer puzzle definitivno više nisu bile opcija dok nisam vidjela da dosta mama koristi Casmatino podloge. Odlučila sam isprobati, nije da sam imala neke opcije. Jako sam zadovoljna s njom. Lako se čisti jer je u komadu, lako se sklopi pa je rasklopim samo kad je koristimo. Mačke se mogu zadovoljiti jedino s grebanjem štoka, kauča i grebalice. (Neke bitke se jednostavno ne isplate voditi…) Mekana je, a opet dovoljno čvrsta kad se katapultira na glavu. Obožava ju jer je šarena. Dimenzija je 200x140x1 cm.

Napravljena je od mrežaste polietilenske pjene (XPE), odnosno EPE pjena laminirana na gornjoj strani dekorativnom LLDPE folijom ili PET folijom s reljefnom obradom. Dostupna je na Dječje podloge Casmatino. Cijena ove koju mi imamo je 290 kn plus poštarina oko 35 kn. Oni su sretni, a ja još sretnija jer ne bacam novac na puzzle, ne skupljam dijelove koji ispadaju s njih, ne gledam da ne pojedu te dijelove nego se zabavljamo 💜 Kako vi provodite vrijeme na podu? Tips&tricks 😊 Ja uglavnom gledam da si nešto ne naprave međusobno 😝 Slike su najbolje moguće jer ne miruju ni sekunde 🙈

Za članice mojih grupa postoji popust na podloge. Dovoljno je da se učlanite i nađete u tražilici!

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s