Proizvodi za bebe · Uređaji

Braun Termoscan 7

S prvim sinom sam kupila beskontaktni toplomjer, nikad mi nije pokazivao pretjerano točno, uvijek me je bilo strah što ako dobije temperaturu 🙈 Imam i dva digitalna, koji su više igračka i ne pokazuju ni približno točno…

Jedini toplomjer kojem apsolutno vjerujem je živin, ali bebi pogotovo toddleru izmjeriti temperaturu s njim mi je u najmanju ruku komplicirano. Ježim se od mjerenja temperature rektalno. Srećom B. mi nikada nije imao temperaturu, dok nije navršio 2,5 godine.

Kada je stigao Leo odlučila sam kupiti Braunov Termoscan 7. Kad je s mjesec i pol dobio temperaturu shvatila sam koliki je to spas. Izmjeri u sekundi i točno je! Najsličnije živinom. Na kraju smo završili u Klaičevoj, ali i tamo su mu mjerili s njime. Oni mjere s Braun Termoscan 5. Nije velika razlika, a povoljniji je i jednako točan. 7 ima postavku za manje bebe, veće i za odrasle pa je utoliko lakše što se ne treba računati. Mogla sam mu mjeriti temperaturu bez da čekam sestre, bez drame i suza.

Izmjeri u roku par sekunda i iskreno ne bi ga dala za ništa. Moram priznati da mi je to bila jedna od boljih investicija za bebe.

Kapice na njemu se mijenjaju, ali ako su bolesni onda svakome dam njegovu kapicu. Kapice je moguće kupiti u apoteci i preko Amazona. Cijenu iskreno ne znam. S obzirom na promjene cijena paketa nisam sigurna koliko se isplati naručiti.

Kad mjerite temperaturu potrebno je mijeriti uvijek u istom uhu kako bi vrijednosti bile točne kako piše u uputama. Dosta ljudi se krene žaliti na njega, a ne pridržavaju se toga.

Nikad se ne mjeri na uho na kojem je dijete ležalo nedavno.

Ako ste nesigurni kao ja, volite izbjeći drame, a biti sigurni da je očitanje točno svakako preporučam! *Kratka napomena: Pišem isključivo o onome što sama kupim i onom s čim sam zadovoljna. Ako je PR uzorak onda navedem posebno. Btw: Kako se vi snalazite?

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s