Sve smo to mi

Tko sam ja? Zašto pišem?

Be yourself; Everyone else is already taken. – Oscar Wilde…

Nisam baš dobra u predstavljanjima pa da skratim najviše moguće da se možete baciti na čitanje nadam se korisnog bloga…

Kroz tonu influencera, blogova i reklama ne želim imati još jedan blog s reklamama. Jeste li primijetile dok listate Instagram da je doslovno reklama na reklami? Ako nije u fokusu onda je product placement ili na našem “prikriveno oglašavanje”…. Morate što prije smršaviti poslije poroda…, trebate se što bolje make-up-om preobraziti u nekog drugog…, koža mora biti glatka kao bebina, a kosa ne smije imati sijede… Sve je idilično. Svi su prekrasni i zabavljaju se. Majke rijetko imaju loše dane s djecom, a kad ih imaju tu je proizvod koji im pomaže. Dom je uvijek besprijekoran i eto proizvoda koji im pomaže! Dijete mora spavati cijelu noć pa ako ne spava evo knjige ili projektora koji radi čuda! Rijetko bude druga krajnost “s djecom je teško izdržati, sve je katastrofa…” 

Nabacala sam se novaca i novaca na proizvode koji nam nisu koristili. Zapravo za djecu je potrebno tako malo… Velikom većinom stvari koje kupujemo su ono što bi nama moglo olakšati život ili neki naši hirovi iz djetinjstva u cilju da bi djetetu pružili sve ono što MI smatramo da je potrebno.

Želim Vas spriječiti da ne bacate novac na nepotrebne stvari. Želim Vam dati detaljne recenzije u kojima se možete prepoznati i odlučiti da li je taj proizvod za Vas ili nije. Ako je meni dobar ne znači da će biti i nekom drugom. Zato Vam želim dati što detaljniju recenziju te Vas molim da pišete ako ste nešto isprobale što recenziram i da pomognete i ostalima svojim iskustvom. Također kritike su poželjne jer nas one čine samo boljima!

Otvorena sam za nove suradnje, ali svakako uzmite u obzir da mi je bitan kredibilitet i ako očekujete super recenziju, a proizvod ne odgovara onome što se očekuje od njega te očekujete “iskrivljavanje” istine radije zaobiđite moj blog. Ako očekujete iskreno mišljenje kontaktirajte me na e-mail. Proizvodi su 99% što sam sama kupila jer ne želim padati pod utjecaj da moram uljepšavati istinu. Također možete pronaći tekstove nutricionistice, radnog terapeuta i sl. što bi Vam moglo pomoći u lakšem snalaženju u prekrasnoj novoj ulozi života! Nisam “Super mama” samo se trudim biti najbolja verzija sebe svojoj djeci, baš kao i Vi. Ne postoji savršena mama i ubijamo se s tim idealom bespotrebno… Trošimo energiju koju bi mogli usmjeriti na nešto pametnije. Jedino što možemo je dati sve od sebe!

Članice mojih grupa imaju određene popuste (na knjige, podloge za igru i sl.) 

Grupe su:

Trudnice (Rea Mommy Stuff) za buduće majke. 

Mamice (Rea Mommy Stuff) za mame koje tek rode pa do godine i pol. 

Toddleri (jasličari) i predškolci (Rea Mommy Stuff) za mame koje počinju trpiti tantrume pa sve do škole.

Kako ne bi propustile postove možete se prijaviti da Vam nove objave stižu na e-mail, na Instagram ili na facebook stranicu bloga. Sve je dostupno na početnoj stranici bloga. 

Veselim se druženju s Vama!

Mama sam dvoje dječaka. Bebe L. i toddlera B. Toddler B je bio divna beba, do dvije godine sve smo se dogovarali, da dobro čitate! Dogovarali! Iskreno ne sjećam se da je to dijete plakalo. Zaista je bilo vrlo jednostavno s njim, a onda je došao baby L. Baby L je naša mala ljutica. Mislim da ima sve karakteristike sina jedinca osim što je ipak -drugo dijete. Sve mora biti po njegovom, lako plane. B je miran, ali mislim da će L. nadoknaditi sve što sam propustila. Imamo dvije mačke, mačak je totalni Crazy Cat kojoj ni šaptač mačkama ne bi pomogao. Trudila sam se svim silama da ga izvedem na pravi put, ali iz dana u dan je sve luđi. Toliko ga vole da je to nenormalno. Ne bi ga dala za ništa iako često čupam kosu zbog njega. Mačku od kad je Leo stigao jako rijetko vidim. Uglavnom spava i nada se da je nitko neće primijetiti. Tata nam je “kućni majstor” (radi kompletne adaptacije, ugradbeni namještaj, itd). Radi čuda s namještajem što ćete imati prilike i vidjeti. Ne što je moj, ali stvarno odlično radi. Na samom kraju dolazimo do mene… Ja sam u tridesetima, volim rutinu, volim tišinu kada spavaju, najviše od svega volim njih! Završila sam “Ekonomiju poduzetništva”, ali sam odlučila da je život prekratak i da ga želim provesti s djecom dok su još mali. Kad ih spremim u institucije (mislim na vrtić i školu) planiram se baviti s nečim što će me tad veseliti, a što neće gomilati gubitke.

Recenzirat ću:

1.)Proizvode koji olakšavaju život

2.) Kozmetiku za bebe i mame

3.) Igračke

4.) Obavještavati Vas o popustima

5.) Recenzirati knjige o roditeljstvu

6.) Podjeliti stvari koje naučim s Vama, a mislim da bi mogle biti korisne…

(Samo neke od stvari, ostalo pogledajte na izborniku bloga)

Zapamtite ne rastu samo oni, rastemo i mi s njima i mijenjamo se 💜

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s